CSR racing

CSR racing

CSR racing är ett dataspel som är perfekt för dem som gillar bilar och racing. Spelet handlar om racing och spelaren får möjlighet att pröva på att köra flertalet häftiga bilar och leva sig in i en drömvärld för en racingförare. CSR racing är grundat av Boss Alien och NaturalMotion och spelet släpptes för första gången år 2012. Boss Alien utvecklade spelet och NaturalMotion Games är utgivaren av spelet. I spelet finns det möjlighet att spela ensam, singel-player, och även tillsammans med andra spelare, multi-player. Spelet kostar ingenting att spela och ladda ner och är därmed ett väldigt populärt racing-spel.

Handling

I CSR racing får spelaren leva sig in en värld full av häftiga bilar och streetrace-gäng. Spelet handlar om att spelaren intar en roll av en färsk racingförare som försöker skapa sig framgång inom racingvärlden. Spelaren ska sträva efter att göra sitt namn känt i en tuff miljö där staden i spelet styrs av 5 olika racing-gäng. I spelet kan spelaren skapa ett eget gäng och döpa det till valfritt namn. Det finns över 100 olika bilar från de mest lyxiga bilmärkena att köra i CRS Racing, det kan vara bland annat McLaren, Aston Martin, Koenigsegg och Bugatti.

CRS Racing 2

Spelet är lättillgängligt och går bland annat att spela på Android, Iphone och Microsoft. Att ladda ner spelet är gratis och enkelt. Spelet har bra grafik och när spelet har gått igång är det lätt att fastna i denna fantastiska racingvärld. Det finns olika nivåer inom spelet och det handlar om att vinna över andra gängs ledare för att kunna klättra. Ju högre nivå desto större vinster. Genom att vinna ett race över en annan ledare så erbjuds du en re-match med ännu högre vinster. Vinner spelaren re-matchen så vinner denne ledarens bil. En uppföljare har givits ut, den heter CRS racing 2 och släppte år 2016.